Top Bedrijven Vertrouwen Onze Diensten!

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

We helpen u graag!. Klik voor meer informatie

Helping a Partner
Onze Diensten
Diensten die wij aanbieden

Welkom bij IAC International N.V, waar wij een uitgebreid scala aan hoogwaardige diensten aanbieden om uw zakelijke doelen te ondersteunen en te versterken. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften en ambities.

Administratie

Invoeren & Beoordelen
Samenstellen Jaarrekening
(Management) Rapportage

Loonadministratie

Loonverwerking
Payroll-oplossingen
Presentieregistratie

Belastingen

Registratie bij Belastingdienst
Indienen Belastingaangiften
Advies en begeleiding

Producten & ICT

Software & Hardware
Netwerkbeheer
Ontwikkelen administratieve applicaties

Hosting / Mijn IAC

Payroll
Point of Sales (POS)
Cloud-oplossingen

Personeelszaken

Werving van personeel
Opstellen en screenen van documenten
HR-advies en begeleiding

Wie zijn wij?

Waar expertise en toewijding samenkomen

IAC International N.V. is opgericht op 5 juni 2011 met als doel organisaties en ondernemers te ontzorgen. Wij bieden services en oplossingen aan om uw organisatie efficiënter en effectiever te laten opereren. Onze experts ondersteunen u bij het beheren van uw organisatie en gaan verder; met slimme analyses ondersteunen we de groei en ontwikkeling van u en uw organisatie.

Want als wij doen waar wij goed in zijn, kunt u zorgeloos doen waar u goed in bent.

Contact

MOETEN WIJ U HELPEN?

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Maak een afspraak.

Welkom bij IAC International N.V., uw vertrouwde partner in innovatieve financiële oplossingen. Bij IAC zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde diensten die bedrijven en individuen in staat stellen om door de complexiteit van het financiële landschap te navigeren. Met een diep streven naar uitmuntendheid streven wij ernaar oplossingen op maat te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Onze expertise in financiële dienstverlening wordt gedreven door een passie voor innovatie en een niet-aflatend streven naar klanttevredenheid. Ontdek de mogelijkheden met IAC International N.V. en laat ons u begeleiden op reis naar financieel succes. Bedankt dat u IAC hebt gekozen als uw partner voor financiële oplossingen.