overheid

Overheid

Administratieve ondersteuning

De overheid werkt regelmatig op activiteit- of projectbasis. IAC kan u helpen met het verwerken van uw projectadministratie. Ook kunnen wij financiële overzichten opstellen te behove van uw accountant, bestuur of andere belanghebbenden.

Wilt u zelf uw administratie bijhouden, maar u heeft nog geen gepast administratief programma gevonden?

Voor de overheid raden wij QuickBooks Enterprise aan. Dit is een veelzijdig administratieprogramma met vele toepassingen die eenvoudig in het gebruik is.

Heeft u nog geen ervaring met werken in QuickBooks? Geen nood! Wij bieden de juiste training aan, helemaal toegespitst op uw sector of organisatie.

Leader

Innovatieve (technologische) oplossingen

Wilt u de toegang to uw locatie of werkruimtes eenvoudig reguleren? Met de Face ID X van fingerTec bepaalt u zelf wie uw terrein op of werkruimte in mag komen en vooral wie niet! Face ID X beschikt zowel ver vingerafdrukverificatie als dubbele infrarood camera's  met hoge resolutie voor nauwkeurige gezichtherkenningsverificatie. Bovendien kan FingerTec de in- en uitkloktijden van uw werknemers geautomatiseerd bijhouden. Deze werktijden kunnen vervolgens worden ingelezen in onze loonverwerkingssoftware, waarna u volledig geautomatiseerd de lonen kunt berekenen en de loonslips kunt uitdraaien. Handig toch?

Lock

Welkom bij IAC International N.V., uw vertrouwde partner in innovatieve financiële oplossingen. Bij IAC zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde diensten die bedrijven en individuen in staat stellen om door de complexiteit van het financiële landschap te navigeren. Met een diep streven naar uitmuntendheid streven wij ernaar oplossingen op maat te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Onze expertise in financiële dienstverlening wordt gedreven door een passie voor innovatie en een niet-aflatend streven naar klanttevredenheid. Ontdek de mogelijkheden met IAC International N.V. en laat ons u begeleiden op reis naar financieel succes. Bedankt dat u IAC hebt gekozen als uw partner voor financiële oplossingen.