OVER 60+ PROJECTS

Netwerkbeheer

Netwerkbeheerders zorgen voor de veiligheid van het netwerk en beveiliging van data. Goed beheer van uw netwerk is uiteraard van groot belang voor de productiviteit binnen uw bedrijf en helpt bij het snel identificeren en voorkomen van eventuele problemen. Met onze netwerkbeheer service zorgen wij dat uw netwerk weer snel beschikbaar is in geval van een storing. Wij bieden netwerkoplossingen op maat aan die u veel tijd en kosten kunnen besparen. U kunt verder scrollen en uitkiezen.

NETWERK BEHEER

U kunt kiezen uit:

Virtueel Particulier Netwerk (VPN)

Een VPN zorgt voor een beveiligde verbinding tussen u en het internet. Als u via een VPN met het internet verbindt, kunt u vanuit elke locatie veilig en met meer privacy en vrijheid inloggen op de server van het werk. Zo kunt u bijvoorbeeld makkelijk toegang verkrijgen tot applicaties die lokaal geïnstalleerd zijn op de server van uw werk.

ISA Cloud Back-up Solutions

Veilig en automatische opslag van uw administratie of andere data op de servers in de data center van IAC. Hierdoor heeft u altijd en overal toegang tot uw gegevens. Ook hoeft u niet bang te zijn dat u uw data verliest door bijvoorbeeld een computer crash.

Installaties en updates

Wij doen voor u de installaties en updates van bijvoorbeeld Microsoft Windows, Microsoft Office, Intuit QuickBooks, Ingress, Timetec, ISA en meer. Onze software is altijd legitiem, waardoor de veiligheid en functionaliteiten gegerandeerd zijn voor optimaal gebruik.

Remote Network Monitoring

Met Remote Network Monitoring (RMON) houdt u overzicht van de activiteiten van alle apparaten binnen uw netwerk. Hiermee vergemakkelijkt u het bewaken van uw operationele netwerkactiviteiten. Dit zorgt weer voor een efficiënt beheer van uw netwerkinfrastructuur

Installaties en updates

Door periodiek netwerkonderhoud te doen voorkomt u dat uw systemen trager worden, ongewenste virussen uw systeem doordringen, kwijtraken van data, e.d.

Heeft u behoefte aan periodiek netwerkonderhoud? Maak dan gebruik van een van onze onderhoud modules.

Hardware Module

Vanaf SRD 200,-
per maand

- Periodiek onderhoud van uw hardware of randapparatuur

- Antivirus update

- Bij storingen zijn we 24/7 per e-mail

Server Module

Vanaf SRD 400,-
per maand


De serviceverlening van Hardware Module en aanvullend:

- Periodiek onderhoud van de server en software

- Updates van patches en drivers

- Controle file server

Netwerkbeheer Module

Vanaf SRD 1250,-
per maand

De serviceverlening van Server Module en aanvullend:

- Bijhouden netwerklogboek

- Back-ups en restore

Welkom bij IAC International N.V., uw vertrouwde partner in innovatieve financiële oplossingen. Bij IAC zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde diensten die bedrijven en individuen in staat stellen om door de complexiteit van het financiële landschap te navigeren. Met een diep streven naar uitmuntendheid streven wij ernaar oplossingen op maat te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Onze expertise in financiële dienstverlening wordt gedreven door een passie voor innovatie en een niet-aflatend streven naar klanttevredenheid. Ontdek de mogelijkheden met IAC International N.V. en laat ons u begeleiden op reis naar financieel succes. Bedankt dat u IAC hebt gekozen als uw partner voor financiële oplossingen.