PURE iPOS

Software

Pure iPOS

Pure iPos maakt restaurantbeheer eenvoudig!

Pure iPos is een multi-currency verkooppuntsysteem dat exclusief is ontwikkeld om restaurantbeheer te vereenvoudigen. U kunt al uw restaurantactiviteiten snel stroomlijnen met ons eersteklas beheer en naadloze integratie van functies met andere software en hardware.

Pure iPos bespaart rijd, verbeter nauwkeurigheid en verrijkt de ervaring van de gasten. U kunt het proces van het plaatsen van bestellingen stroomlijnen, menselijke fouten verminderen, het tempo en de kwaliteit van de service verbeteren. Verbeterde bestelnauwkeurigheid en snelle levering van eten op tafel zal een positieve indruk op uw gasten achterlaten, wat uiteindelijk resulteert in hogere inkomsten.

Koppel uw iPos aan de volgende applicaties voor meer efficiëntie:

 • Pure iMenu

 • Pure iCook

Imenu

Schrap het saaie traditionele menu en highlight al uw restaurantaanbiedingen met een levendig digital tabletmenu. Uw eigen op maat gemaakte en gepersonaliseerde digitale menu met afbeeldingen, beschrijvingen en meer. Dit is niet alleen milieuvriendelijk maar ook zakvriendelijk.

Icook

Pure iCook is speciaal ontworpen om restauranthouders een chef-koks over de hele wereld te helpen hun drukke en chaotische keukens effectief te beheren. Het biedt de keukenbeheer tools die u nodig heeft om de bestelling efficiënter te maken en het eten sneller te serveren.

iPOS software biedt onder meer de volgende opties:

 • Digitaal restaurant menu

 • Eenvoudige aanpassing van de bestelling op specifieke klantwensen

 • Aansluiting op het keukenbeheersysteem

 • Systematisch Tafelbeheer

 • Effectief beheer van alle bestellingen

 • Directe koppeling met iMenu

 • Geïntegreerde online bestellingsopties

 • Bestelgeschiedenis bijhouden om het bedrijf te evaluren

 • En nog veel meer........

Pure iPos is geheel aanpasbaar voor bedrijven in verschillende sectoren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die IAC u kan bieden? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

pureipos

Welkom bij IAC International N.V., uw vertrouwde partner in innovatieve financiële oplossingen. Bij IAC zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde diensten die bedrijven en individuen in staat stellen om door de complexiteit van het financiële landschap te navigeren. Met een diep streven naar uitmuntendheid streven wij ernaar oplossingen op maat te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Onze expertise in financiële dienstverlening wordt gedreven door een passie voor innovatie en een niet-aflatend streven naar klanttevredenheid. Ontdek de mogelijkheden met IAC International N.V. en laat ons u begeleiden op reis naar financieel succes. Bedankt dat u IAC hebt gekozen als uw partner voor financiële oplossingen.