Middenbedrijf

Middenbedrijf

Administratieve ondersteuning

Als ondernemer wilt u dat uw administratie feilloos verloopt. Indien gewenst, kunt u uw administratie uitbesteden aan ons. Wij helpen u uw financiële administratie te verwerken en te controleren in QuickBooks. Verder kunt u bij ons terecht voor deskundig advies voor fiscale zaken en begeleiding bij het indienen van uw belastingaangiften. Ook uw loonadministratie door IAC laten bijhouden is geen probleem, wij bieden verschillende HR-gerelateerde en loonadministratie modules aan.

Voor het middenbedrijf raden wij QuickBooks Desktop Premier aan! Met QuickBooks Desktop Premier kunt u onder andere eenvoudig bestellingen plaatsen of inkoop opdrachten opmaken. Ook kunt u meer dan 150 specifieke rapporten uitdraaien, zodat u beter zicht heeft op uw organisatie. Bovendien kunnen in QuickBooks Premier 5 gebruikers tegelijkertijd inloggen. Zo blijft uw administratie up-to-date.

Heeft u nog geen ervaring met werken in QuickBooks? Geen nood! Wij bieden trainingen aan voor zowel beginnende als gevorderde administratievewerkers.

Daarnaast heeft IAC nog vele andere mogelijkheden beschikbaar voor u om u te ontzorgen:
Het kwijtraken van belangerijke data is een nachtmerrie voor elke organisatie. Wij bieden daarom een extra veilig opslag van uw gegevens waarbij er back-ups worden gemaakt zonder dat u het werk hoeft te onderbreken.

Comparison

Innovatieve (technologische) oplossingen

Wilt u de toegang to uw locatie of werkruimtes eenvoudig reguleren? Met de Face ID X van fingerTec bepaalt u zelf wie uw terrein op of werkruimte in mag komen en vooral wie niet! Face ID X beschikt zowel ver vingerafdrukverificatie als dubbele infrarood camera's  met hoge resolutie voor nauwkeurige gezichtherkenningsverificatie. Bovendien kan FingerTec de in- en uitkloktijden van uw werknemers geautomatiseerd bijhouden. Deze werktijden kunnen vervolgens worden ingelezen in onze loonverwerkingssoftware, waarna u volledig geautomatiseerd de lonen kunt berekenen en de loonslips kunt uitdraaien. Handig toch?

Lock

Welkom bij IAC International N.V., uw vertrouwde partner in innovatieve financiële oplossingen. Bij IAC zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde diensten die bedrijven en individuen in staat stellen om door de complexiteit van het financiële landschap te navigeren. Met een diep streven naar uitmuntendheid streven wij ernaar oplossingen op maat te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Onze expertise in financiële dienstverlening wordt gedreven door een passie voor innovatie en een niet-aflatend streven naar klanttevredenheid. Ontdek de mogelijkheden met IAC International N.V. en laat ons u begeleiden op reis naar financieel succes. Bedankt dat u IAC hebt gekozen als uw partner voor financiële oplossingen.