Kleine Ondernemer

Kleine Ondernemer

Administratieve ondersteuning

Als kleine ondernemer heeft u vaak te maken met diverse zaken. Wij denken graag met u mee hoe IAC u hierbij kan ondersteunen. De ene keer nemen we uw werk uit handen, de andere keer late we het bij een tip. U kunt uw (dagelijkse) administratie geheel aan ons overlaten. Ook kunnen wij contact met uw klanten onderhouden en zaken als facturatie en betalingen regelen. U bepaalt zelf hoeveel u zelf wilt doen.

Wilt u uw administratie liever in eigen hand houden? Dan kunnen wij u helpen met het kiezen van een passend softwarepakket en de juiste inrichting van uw administratie afgestemd op uw behoeften. Voor de kleine ondernemer kunnen we QuickBooks Pro aanraden. Dit is een veelzijdig administratieprogramma met vele toepassingen. U kunt bovendien met drie mensen tegelijk binnen QuickBooks werken aan uw administratie.

Zoekt u liever een online variant? Dan is QuickBooks Online Essentials ideaal voor u.

Indien u wil doorgroeien naar een onderneming met meerdere werknemers, kunt u ook bij ons terecht. Via HR-shared services zorgen wij ervoor dat al uw personeelszaken in place zijn voordat u uw eerste personeelslid in dienst neemt. Verder bieden wij ook verschillende HR-gerelateerde en loonadministratie modules aan.

Daarnaast heeft IAC nog vele andere mogelijkheden beschikbaar voor u om u te ontzorgen:
Het kwijtraken van belangerijke data is een nachtmerrie voor elke organisatie. Wij bieden daarom een extra veilig opslag van uw gegevens waarbij er back-ups worden gemaakt zonder dat u het werk hoeft te onderbreken.

Administration

Innovatieve (technologische) oplossingen

Wilt u de toegang to uw locatie of werkruimtes eenvoudig reguleren? Met de Face ID X van fingerTec bepaalt u zelf wie uw terrein op of werkruimte in mag komen en vooral wie niet! Face ID X beschikt zowel ver vingerafdrukverificatie als dubbele infrarood camera's  met hoge resolutie voor nauwkeurige gezichtherkenningsverificatie. Bovendien kan FingerTec de in- en uitkloktijden van uw werknemers geautomatiseerd bijhouden. Deze werktijden kunnen vervolgens worden ingelezen in onze loonverwerkingssoftware, waarna u volledig geautomatiseerd de lonen kunt berekenen en de loonslips kunt uitdraaien. Handig toch?

Lock

Welkom bij IAC International N.V., uw vertrouwde partner in innovatieve financiële oplossingen. Bij IAC zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde diensten die bedrijven en individuen in staat stellen om door de complexiteit van het financiële landschap te navigeren. Met een diep streven naar uitmuntendheid streven wij ernaar oplossingen op maat te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Onze expertise in financiële dienstverlening wordt gedreven door een passie voor innovatie en een niet-aflatend streven naar klanttevredenheid. Ontdek de mogelijkheden met IAC International N.V. en laat ons u begeleiden op reis naar financieel succes. Bedankt dat u IAC hebt gekozen als uw partner voor financiële oplossingen.