Software

Software

IAC is geautoriseerde vertegenwoordiger van diverse erkende software leveranciers, waaronder Intuit QuickBooks, TimeTec, ISA, LaceUp en Pure iPOS. De Bedrijfssoftware die IAC aanbiedt, maakt het mogelijk dat meerder gebruikers tegelijkertijd de applicaties kunnen gebruiken.

Er bestaan verschillende standaard softwarepakketten, maar u kunt ook ervoor kiezen om "software op maat" te late maken. Dit kan handig zijn wanneer bepaalde functionaliteiten binnen de bestaande softwarepakketten niet beantwoorden aan uw specifieke behoeften. Wij kunnen u assisteren bij het ontwikkelen van deze software.

software
quickbooks
timetec
ISA
laceup
ipos
fishbowl

Welkom bij IAC International N.V., uw vertrouwde partner in innovatieve financiële oplossingen. Bij IAC zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde diensten die bedrijven en individuen in staat stellen om door de complexiteit van het financiële landschap te navigeren. Met een diep streven naar uitmuntendheid streven wij ernaar oplossingen op maat te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Onze expertise in financiële dienstverlening wordt gedreven door een passie voor innovatie en een niet-aflatend streven naar klanttevredenheid. Ontdek de mogelijkheden met IAC International N.V. en laat ons u begeleiden op reis naar financieel succes. Bedankt dat u IAC hebt gekozen als uw partner voor financiële oplossingen.