Software

ISA

Een efficiënte manier voor het verwerken en bewaren van uw bonnenadministratie? IAC biedt de oplossing ISA!

ISA biedt een eenvoudige en toegankelijke manier om uw volledige dagelijkse administratie binnen 24 uur up to date te hebben.

Met de ISA-app is het eenvoudig om overal (dagelijks) met uw smart device bonnen, facturen, inkoopnota's, voorraadlijsten e.d. in te kunnen scannen en te uploaden ter verwerking in de administratie.

U kunt de verwerkte administratie online inzien via een webportaal. ISA biedt bovendien het voordeel dat het aan het eind van het jaar mogelijk is om een jaarrekening op te laten maken door uw vertrouwde administratiekantoor, IAC. Zo heeft u altijd een goed inzicht in uw cijfers en voldoen u ook eenvoudig en snel aan de wettelijke vereisten, zoals het tijdig doen van de belastingaangiften.

isa

ISA Pakket A

ISA maandelijks abbonement

Vanaf SRD 227,-

- U kunt dagelijks tot 7 bonnen invoeren en laten verwerken in uw administratie

- Maandelijkse transacties: 210

ISA Pakket B

ISA maandelijks abbonement

Vanaf SRD 227,-

- U kunt dagelijks tot 14 bonnen invoeren en laten verwerken in uw administratie

- Maandelijkse transacties: 420

ISA Pakket C

ISA maandelijks abbonement

Vanaf SRD 227,-

- U kunt dagelijks tot 27 bonnen invoeren en laten verwerken in uw administratie

- Maandelijkse transacties: 810

ISA Pakket D

ISA maandelijks abbonement

Vanaf SRD 227,-

- U kunt dagelijks tot 70 bonnen invoeren en laten verwerken in uw administratie

- Maandelijkse transacties: 2100

Welkom bij IAC International N.V., uw vertrouwde partner in innovatieve financiële oplossingen. Bij IAC zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde diensten die bedrijven en individuen in staat stellen om door de complexiteit van het financiële landschap te navigeren. Met een diep streven naar uitmuntendheid streven wij ernaar oplossingen op maat te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Onze expertise in financiële dienstverlening wordt gedreven door een passie voor innovatie en een niet-aflatend streven naar klanttevredenheid. Ontdek de mogelijkheden met IAC International N.V. en laat ons u begeleiden op reis naar financieel succes. Bedankt dat u IAC hebt gekozen als uw partner voor financiële oplossingen.