Dit is wie we zijn.

IAC International N.V. is opgericht op 5 juni 2011 met als doel organisaties en ondernemers te ontzorgen. Wij bieden services en oplossingen aan om uw organisatie efficiënter en effectiever te laten opereren.

Wij ontzorgen u in onder andere uw betalingsverkeer (bijv. POS), uw belastingaangiften en uw administratie (QuickBooks). Verder bieden wij ook service op het gebied van al uw hardware en software (ICT installatie, integratei en onderhoud). Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en bieden u steeds de laatste systemen en applicaties. Daarnaast verzorgen wij interactieve trainingen, al dan niet op locatie.

Onze experts ondersteunen u in het beheren van uw organisatie en gaan verder; met slimme analyses ondersteunen we de groei en ontwikkeling van u en uw organisatie.

Over ons

Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u zorgeloos doen waar u goed in bent.

21

Jaren ervaring met
QuickBooks

21

Expers die begeleiden
en ontzorgen

316+

QuickBooks
Accounting installaties
uitgevoerd

425+

QuickBooks Point of
Sale installaties
uitgevoerd

439+

Deelnemers getraind
in Quickbooks

8291+

Support aanvragen afgehandeld

Missie

Een klantgerichte organisatie die de beloften aan haar klanten waarmaakt, een vertrouwenscultuur voor cliënten en netwerk realiseert en sterk, betrouwbaar en eigentijds in de samenleving bekend staat.

Visie

Wij streven ernaar om in alles wat we doen de klant rust te geven. IAC streeft ernaar om een bijdrage te leveren aan beter ondernemerschap, onder meer door het verzorgen van financieel, en administratieve diensten en het verstrekken van klantgerichteinformatie.

Welkom bij IAC International N.V., uw vertrouwde partner in innovatieve financiële oplossingen. Bij IAC zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde diensten die bedrijven en individuen in staat stellen om door de complexiteit van het financiële landschap te navigeren. Met een diep streven naar uitmuntendheid streven wij ernaar oplossingen op maat te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Onze expertise in financiële dienstverlening wordt gedreven door een passie voor innovatie en een niet-aflatend streven naar klanttevredenheid. Ontdek de mogelijkheden met IAC International N.V. en laat ons u begeleiden op reis naar financieel succes. Bedankt dat u IAC hebt gekozen als uw partner voor financiële oplossingen.