Administratie

Administratie

Invoeren (Data Entry) & Beoordelen

Het bijhouden van uw administratie is voor u als ondernemer niet alleen verplicht, maar ook belangrijk om uw organisatie goed aan te kunnen sturen. IAC kan u hierbij op verschillende manieren ontzorgen, waarbij de reikwijdte van de dienstverlening volledig afgestemd kan worden naar uw wensen.

Wij van IAC kunnen u ondersteunen bij:

  • Het verwerken van uw kas- en bankstukken.

  • De loonadministratie en de uitbetaling van de salarissen.

  • Het tijdelijk "inhuren" van een werknemer werknemer van IAC om de administratie bij u op locatie op een efficiëntere wijze te laten verwerken. Dan hoeft u de administratie niet te verplaatsen en blijft alles voor u binnen handbereik. 

Indien u ervoor kiest uw administratie volledig aan ons uit te besteden, dan wordt de administratie volledig bijgehouden in het administratieprogramma QuickBooks.

Wij kunnen u verder adersteunen bij het beoordelen van de administratie, ongeacht of u de administratie volledig aan ons overlaat of niet. Wij gaan dan na of de administratie goed is ingevoerd en kunnen adviezen uitbrengen hoe het eventueel efficiënter kan.

Typing

Samenstellen Jaarrekening

Wij kunnen de jaarrekening voor u samenstellen conform de in Suriname geldende wet- en regelgeving. Waardoor u kunt voldoen aan uw administratieve verplichtingen.

Jaarrekening

(Management) Rapportage

Indien u financiële rapportages wenst, kunt u ook bij ons terecht. Wij denken graag met u mee over welke managementrapportages relevant voor u kunnen zijn. Managementrapportages kunnen op een gestructureerde manier financiële informatie geven over uw bedrijf. Dit ondersteunt bij het nemen van besluiten, dan wel richting te geven aan uw organisatie

Report Management

Welkom bij IAC International N.V., uw vertrouwde partner in innovatieve financiële oplossingen. Bij IAC zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde diensten die bedrijven en individuen in staat stellen om door de complexiteit van het financiële landschap te navigeren. Met een diep streven naar uitmuntendheid streven wij ernaar oplossingen op maat te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Onze expertise in financiële dienstverlening wordt gedreven door een passie voor innovatie en een niet-aflatend streven naar klanttevredenheid. Ontdek de mogelijkheden met IAC International N.V. en laat ons u begeleiden op reis naar financieel succes. Bedankt dat u IAC hebt gekozen als uw partner voor financiële oplossingen.