Software

TimeTec

In de praktijk hebben ondernemers vaak geen transparant overzicht van in- en uitgaande personen of mogelijkheden om personen de toegang te ontnemen tot de organisatie. IAC biedt de oplossing: TimeTec Access.

TimeTec Access is een Cloud-oplossing voor het op afstand real-time en mobiel beheren van de fysieke toegangscontrole. Het gaat om het monitoren, toegang willen en kunnen verschaffen aan bepaalde personen op vastgestelde tijdstippen en dagen middels hung smart device.

Timetec

Het managen van uw personeel kan zelf voor kleine bedrijven uitdagend zijn, vooral voor ondernemers met disciplinaire problemen onder de personeelsleden. IAC biedt nu een oplossing: TimeTec. TimeTec TA help om contraproductief gedrag te voorkomen door het geautomatiseerd tijdsregistratiesysteem, woordoor bedrijven eenvoudig de presentaties van elk individuele medewerker kunnen beoordelen en evalueren.

timetec

Real-time informatie

Registratie/aanmelding
via smart device
mogelijk

Rapportagemogelijkheden
en aansluiting op
salarisadministratie

Gegarandeerd veilige
opslag van data

Welkom bij IAC International N.V., uw vertrouwde partner in innovatieve financiële oplossingen. Bij IAC zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde diensten die bedrijven en individuen in staat stellen om door de complexiteit van het financiële landschap te navigeren. Met een diep streven naar uitmuntendheid streven wij ernaar oplossingen op maat te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Onze expertise in financiële dienstverlening wordt gedreven door een passie voor innovatie en een niet-aflatend streven naar klanttevredenheid. Ontdek de mogelijkheden met IAC International N.V. en laat ons u begeleiden op reis naar financieel succes. Bedankt dat u IAC hebt gekozen als uw partner voor financiële oplossingen.