Tax

Belastingen

Belastingen

Wie onderneemt, ontkomt niet aan de verplichting voor het afdragen van belastingen. Op fiscaal gebied staat het deskundig team van IAC klaar om u bij elke stap bij te staan met advies en de nodige begeleiding te bieden.

Wij ondersteunen u vanaf de registratie bij de Belastingdienst tot het indienen van uw aangifte en het afdragen van de belastingen. Voor zowel ondernemers als particulieren verzorgen wij de jaarlijkse aangiften, zoals inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting. e.d.

Wij controleren voor u de ontvangen (voorlopige) aanslagen en maken zonodig bezwaar. Desgewenst kunnen wij ook bij de Belastingdienst om een aanpassing van de voorlopige aanslag aanvragen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die IAC u kan bieden?
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Tax

Welkom bij IAC International N.V., uw vertrouwde partner in innovatieve financiële oplossingen. Bij IAC zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde diensten die bedrijven en individuen in staat stellen om door de complexiteit van het financiële landschap te navigeren. Met een diep streven naar uitmuntendheid streven wij ernaar oplossingen op maat te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Onze expertise in financiële dienstverlening wordt gedreven door een passie voor innovatie en een niet-aflatend streven naar klanttevredenheid. Ontdek de mogelijkheden met IAC International N.V. en laat ons u begeleiden op reis naar financieel succes. Bedankt dat u IAC hebt gekozen als uw partner voor financiële oplossingen.