Software

LaceUp

LaceUp Solutions is specifiek ontworpen voor distributiebedrijven en groothandels die het bedrijf willen automatiseren of die interne processen willen verbeteren. LaceUp Solutions biedt een nieuwe manier om klantbestellingen op te maken, of te drukken en te exporteren naar uw boekhousoftware.

Daarnaast biedt het de mogelijkheid voor:

  • Toegang tot uw QuickBooks klantenbestand.

  • Het aanmaken van statements, invoices, sales- en creditorders.

  • Het opvragen van een sales history.

  • Een itemlist met: voorraadbeheer, de mogelijkheid tot het uploaden van productfoto's, wholesale en retail prijzen

  • Het ontvangen van betalingen voor openstaande facturen.

  • Automatische synchronisatie met QuickBooks.


Voor het gebruik van deze software is een internetverbinding vereist, zodat u altijd en overal gemakkelijk toegang heeft tot de informatie.

LaceUp

Welkom bij IAC International N.V., uw vertrouwde partner in innovatieve financiële oplossingen. Bij IAC zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde diensten die bedrijven en individuen in staat stellen om door de complexiteit van het financiële landschap te navigeren. Met een diep streven naar uitmuntendheid streven wij ernaar oplossingen op maat te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Onze expertise in financiële dienstverlening wordt gedreven door een passie voor innovatie en een niet-aflatend streven naar klanttevredenheid. Ontdek de mogelijkheden met IAC International N.V. en laat ons u begeleiden op reis naar financieel succes. Bedankt dat u IAC hebt gekozen als uw partner voor financiële oplossingen.