Corporate

Corporate

Administratieve ondersteuning

Ook voor grote Corporate bedrijven bieden wij voldoende administratieve oplossingen. Indien uw administratie in QuickBooks wordt bijgehouden, kunt u bij ons terecht voor het ontwikkelen van op maat gemaakte Project- en Productiemodules ten behoeve van de verwerking van uw administratie. Hierbij kan worden gedacht aan desktop en mobile applicaties voor het tellen en bijhouden van voorraden en applicaties voor het bijhouden van de distributiekanalen. Voor Corporate bedrijven in Suriname is QuickBooks Enterprise aan te bevelen. Ruim 30 gebruikers kunnen op hetzelfde moment inloggen om bonnen te verwerken, verkopen te registreren en/of facturen op te maken.

Ook uw loonadministratie door IAC laten bijhouden en verwerken is geen probleem, wij bieden tevens verschillende HR-gerelateerde en loonadministratie modules aan.

Voor Naamloze Vennootschappen bieden wij de mogelijkheid om Vennootschapsbelasting te verwerken en het jaarverslag in te dienen bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken.

Motivation

Innovatieve (technologische) oplossingen

Wilt u de toegang to uw locatie of werkruimtes eenvoudig reguleren? Met de Face ID X van fingerTec bepaalt u zelf wie uw terrein op of werkruimte in mag komen en vooral wie niet! Face ID X beschikt zowel ver vingerafdrukverificatie als dubbele infrarood camera's  met hoge resolutie voor nauwkeurige gezichtherkenningsverificatie. Bovendien kan FingerTec de in- en uitkloktijden van uw werknemers geautomatiseerd bijhouden. Deze werktijden kunnen vervolgens worden ingelezen in onze loonverwerkingssoftware, waarna u volledig geautomatiseerd de lonen kunt berekenen en de loonslips kunt uitdraaien. Handig toch?

Lock

Welkom bij IAC International N.V., uw vertrouwde partner in innovatieve financiële oplossingen. Bij IAC zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde diensten die bedrijven en individuen in staat stellen om door de complexiteit van het financiële landschap te navigeren. Met een diep streven naar uitmuntendheid streven wij ernaar oplossingen op maat te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Onze expertise in financiële dienstverlening wordt gedreven door een passie voor innovatie en een niet-aflatend streven naar klanttevredenheid. Ontdek de mogelijkheden met IAC International N.V. en laat ons u begeleiden op reis naar financieel succes. Bedankt dat u IAC hebt gekozen als uw partner voor financiële oplossingen.