Starter

Starter

Administratieve ondersteuning

Als startende ondernemer zij er voor u heel wat zaken die geregeld moeten worden.

Wij denken graag met u mee. De ene keer nemen we uw werk uit handen, de andere keer late we het bij een tip. U bepaalt zelf hoeveel u zelf wilt doen.

IAC kan u in de startup-fase onder andere ondersteunen bij het volgende:

  • Begeleiding bij het aanmelden van uw organisatie bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF).

  • Registratie van uw organisatie bij de Belastingdienst.

  • Begeleiding bij het opstellen van uw businessplan. De werving en selectatie van nieuwe medewerkers.

  • Verwerken van uw (dagelijkse) Administratie

Verder kunnen wij u helpen met het kiezen van de juiste software en het opzetten van een professionele financiële administratie afgestemd op uw behoeften. Voor u als starter kunnen we QuickBooks Pro aanraden. Dit is een veelzijdig administratieprogramma met vele toepassingen. U kunt bovendien met drie mensen tegelijk binnen QuickBooks werken aan uw administratie.

Zoekt u liever een online variant? Dan is QuickBooks Online Essentials ideaal voor u:

Administration

Welkom bij IAC International N.V., uw vertrouwde partner in innovatieve financiële oplossingen. Bij IAC zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde diensten die bedrijven en individuen in staat stellen om door de complexiteit van het financiële landschap te navigeren. Met een diep streven naar uitmuntendheid streven wij ernaar oplossingen op maat te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Onze expertise in financiële dienstverlening wordt gedreven door een passie voor innovatie en een niet-aflatend streven naar klanttevredenheid. Ontdek de mogelijkheden met IAC International N.V. en laat ons u begeleiden op reis naar financieel succes. Bedankt dat u IAC hebt gekozen als uw partner voor financiële oplossingen.